Familiebedrijven

Niets is zo mooi als een familiebedrijf! Een bedrijf dat is grootgebracht met eigen bloed. Deze familiebedrijven zijn dé stabiele motor van de Nederlandse Economie. Dit kenmerkt zich door de zichtbare betrokkenheid van eigenaren, wijze van leiding geven en verbondenheid met iedereen in de organisatie.

TINT is ook een familiebedrijf, waarbij de vader na 20 jaar ondernemen het stokje heeft overgegeven aan zijn zoon. Wij weten dus als geen ander wat er speelt in jou familiebedrijf!

Overname en opvolging

Continuïteit binnen je bedrijf is erg belangrijk, maar hier komt veel bij kijken. Ten eerste moet er een geschikte opvolger zijn binnen de familie. Daarbij loop je tegen een tal van fiscale vragen op. Is het voordelig om mijn onderneming te schenken? Houd ik zelf nog wat over voor mijn ouwe dag en welke mogelijkheden zijn er nog meer naast schenking? Vaak is het slim om hier al vroeg mee te beginnen, zodat jullie gebruik kunnen maken van de fiscale mogelijkheden. Dit zorgt voor harmonie en een subtiele overdracht.

Belastingadvies voor familiebedrijven

Gelukkig hoef je het niet allemaal zelf uit te zoeken. Met onze kennis en ervaring helpen we je maar al te graag. Wij helpen jou en je familie om weloverwogen beslissingen te maken, voorkomen verassingen en begeleiden jullie van A tot Z. Neem vrijblijvend contact op met onze fiscale helden of kom langs voor een kopje koffie. Wij staan voor je klaar.

Interesse in onze diensten:

Neem contact op met: