Logo TINT Financiele Diensten

Vermogensadvies door een financieel specialist

Als ondernemer wil je niet alleen zekerheid over je inkomen nu, maar ook voor later. Piekeren over geldzaken is de nummer 1 reden van slapeloze nachten, maar dat hoeft niet langer zo te zijn. Met een vermogensadviseur beheer en waarborg je vermogen, zodat je jouw financiële doelen gaat bereiken. Laat de slapeloze nachten achter je en ontdek wat een vermogensadviseur voor jou kan betekenen. 

Vast contactpersoon

Vaste tarieven

100% gedigitaliseerd

De rol van een vermogensadviseur

Als vermogensadviseur zijn we jouw vertrouwde en onafhankelijke partner die je financiële reis begeleidt. We staan klaar om je financiële wensen en behoeften in kaart te brengen, in te spelen op mogelijke risico’s en alles fiscaal aantrekkelijk te structureren. Samen maken we een plan om je financiële doelen te waarborgen en te behalen. Kortom, een vermogensadviseur is de sleutel tot financiële zekerheid voor nu en voor later.

Dit mag je van ons verwachten

Als financieel dienstverlener willen we een nieuwe standaard zetten. Zodat we ondernemers in hun kracht zetten en ze tijd overhouden voor de zaken waar zij écht goed in zijn. In alles wat we doen is het onze taak om cijfers tot leven te brengen en deze te vertalen naar begrijpelijke taal en concrete inzichten. Zo niet anders bij het adviseren over je vermogen.

Wat we het belangrijkste vinden is de relatie met jou als klant. Een goede relatie maakt ons werk leuk en geeft energie. Een klik hebben, plezier kunnen maken en elkaar vertrouwen is de basis als het gaat om financiële zaken. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? En heb je behoefte aan een financieel plan voor nu en de toekomst? Kom dan eens langs voor een kop koffie.

Onderdelen van vermogensadvies

Ieder advies is maatwerk, want de wensen en de financiële situatie zijn bij iedereen anders. Daarom beginnen we altijd met de vraag: waar wil je naar toe werken? Van daaruit kunnen we verschillende onderdelen inzetten om je financiële doelen te bereiken. Denk aan:

  • Lijfrente en pensioenadvies
  • Investeren in vastgoed of beleggingen
  • Estate planning
  • Financieringsvormen
  • Fiscale herstructurering

Cijfers vertalen naar een financieel plan voor nu en later?

Benieuwd naar je financiële situatie nu? En wat het je kan brengen voor de toekomst? Kom langs voor een kop koffie. Wij helpen je graag bij het behalen van je financiële doelen.