Logo TINT Financiele Diensten

Werkwijze

'Een nieuwe standaard als financiële dienstverlener'

We zetten een nieuwe standaard voor de financiële dienstverlening, zodat we onze ondernemers in hun kracht zetten. Het is onze taak om cijfers tot leven te brengen en te vertalen naar concrete acties en begrijpelijke taal.  

Vast contactpersoon

Vaste tarieven

100% gedigitaliseerd

Het fundament van TINT

1

We vertalen je cijfers naar begrijpelijke taal en concrete acties

2

Samen (persoonlijke) groei en ambities waar maken

3

zakelijk en privé: we kijken naar het totaalplaatje

4

De financiële wereld een TINT-je moderner maken

5

Goed met cijfers, goed met mensen

6

TINT = Trouw IN Tijd

Wat ons kenmerkt

Goed met cijfers, goed met mensen: Wat de relatie met onze klanten uniek maakt is dat we samen ook plezier maken. Ondernemers waar we al jaren mee samenwerken, zijn meer dan een klant. Het delen van mooie momenten als geboortes, bruiloften en jubilarissen is ons niet vreemd. Het geeft energie en is het leukste van ons vak. We geloven dat het hebben van plezier bijdraagt aan het creëren van een succesvolle en langdurige samenwerking.

Het grotere plaatje zien: Tijdens het bijhouden van de tussentijdse cijfers, het opstellen van de jaarrekening en het doen van de belastingaangifte kijken we met een schuin oog naar het grotere plaatje. Door periodiek contact weten we wat er zowel zakelijk als privé bij je speelt, waardoor we inspelen op bijvoorbeeld potentiële belastingvoordelen. Denk aan de fiscaal voordelige verhouding van loon- en dividenduitkering of het herstructureren van de VOF.

Verhalen van klanten

Cijfers vertalen naar: fiscale voordelen & bedrijfseconomische adviezen

Zit je al een tijd bij hetzelfde boekhoudkantoor? En heb je het gevoel te veel belasting te betalen? Of dat je geen grip hebt op je financiële huishouding? Kom dan eens langs voor een kop koffie. Wij kijken kosteloos naar je financiële huishouding en beloven dat je met minstens één waardevol advies de deur uit gaat.