Financiële administratie

De administratie, een van de belangrijkste processen binnen de onderneming. Veel papierwerk, tijdrovend en meerdere systemen die losstaan van elkaar. Met behulp van onze digitale oplossingen is dat allemaal verleden tijd. Zo zorgen wij dat er meer tijd kan worden besteed aan dingen waar je echt goed in bent, ondernemen!

Zelf doen of uitbesteden?
Je kunt er voor kiezen om de volledige administratie door ons te laten verzorgen of zelf de administratie bij te houden. Wanneer je kiest om de administratie zelf in te boeken helpen wij om het boekhoudprogramma zo efficient mogelijk in te richten. Periodiek controleren wij de administratie zodat de belastingaangifte tijdig en juist wordt ingediend. Tijden het boekhoudproces kan je met vragen altijd terecht bij een van onze specialisten.

TUSSENTIJDSE CIJFERS

De cijfers van jouw onderneming worden dagelijks in een overzichtelijk digitaal dashboard gepresenteerd. Geen ingewikkelde overzichten waar alleen cijfers op staan, maar visuele tabellen waardoor er snel inzicht is in jouw cijfers. Deze dashboards zijn specifiek ingericht voor de branche waarin je actief bent, denk hierbij aan: retail, transport, bouw en horeca. Samen met jouw persoonlijk adviseur worden de financiele doelstellingen voor volgend jaar vastgelegd. Wij rapporteren de actuele cijfers ten opzicht van de begroting om te kijken of jouw onderneming op koerst blijft.

BASECONE

Het aanleveren van de administratie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de applicatie van Basecone upload je alle inkomende en uitgaande facturen met één druk op de knop naar je administratie. Daarnaast kan je met een app op je telefoon foto’s van facturen maken en direct in je administratie te zetten. Geen administratieve rompslomp, maar digitaal gemak.

ONLINE CLIENTPORTAAL

Ben je bang dat het een overtal van verschillende financiele diensten pakketten is, waar je telkens weer opnieuw moet inloggen etc. Met jouw persoonlijk klantportaal TINT Online is dit verleden tijd. Alle relevane gegevens en koppelingen naar de verschille systemen staan in één overzicht voor je klaar!

JAARVERSLAG

De jaarrekening wordt met zorg door ons samengesteld waarbij we voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Het jaarverslag geeft je een nauwkeurig beeld van de financiele positie van je onderneming en van de behaalde resultaten in vergelijking met vorig jaar. Wij bespreken het jaarverslag om te bepalen hoe jouw onderneming er voor staat en te kijken waar kansen liggen.

Interesse in onze diensten:

Neem contact op met: