Logo TINT Financiele Diensten

Voor wie

Ben je een ondernemer die slimmer wil ondernemen? Een hekel heeft aan onnodig veel belasting betalen? Een vast contactpersoon wil om (persoonlijke) zaken te bespreken? Gelooft dat een goede persoonlijke relatie de basis vormt van een succesvolle langdurige samenwerking? Dan ben je bij TINT aan het juiste adres. 

 

We werken voor

Van groot tot klein, van Amsterdam tot aan Maastricht en van potentiële scale-ups tot gerenommeerde familiebedrijven. We werken voor verschillende soorten ondernemers, maar over het algemeen voor kleine en middelgrote MKB ondernemers. Verschillend in bedrijfsgrootte van 5 tot wel 250 man personeel en vanuit allerlei branches, zoals de bouw, automotive, transport, retail en de supermarktwereld. 

Verhalen van klanten

Een greep uit onze klanten

Cijfers vertalen naar: fiscale voordelen & bedrijfseconomische adviezen

Zit je al een tijd bij hetzelfde boekhoudkantoor? En heb je het gevoel te veel belasting te betalen? Dat je geen grip hebt op je financiële huishouding? Kom dan eens langs voor een kop koffie. Wij kijken kosteloos naar je financiële huishouding en beloven dat je met minstens één waardevol advies de deur uit gaat.