Supermarkten / retail

Ondernemen in de retail branche is een vak apart. Inspelen op consumentengedrag, seizoensmatig werken en een hevige concurrentiestrijd maken het ondernemersleven in de retail zeer spannend. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, fiscale regels en loonkostenontwikkelingen. Sparren met een adviseur die specifieke kennis heeft in jouw branche? Neem contact op met een van onze retailspecialisten!

PLUS SUPERMARKTEN

Onze retailspecialisten hebben meer dan 50 jaar ervaring en specifieke vakkannis van PLUS Supermarkten. Op administratief gebied zullen onze medewerkers elke vier weken de volgende werkzaamheden uitvoeren zodat je administratie altijd up-to date blijft.

  • Controle van de geboekte administratie
  • Controle goederenbeweging op basis van G&A voorraad
  • Opstellen en bespreken resultaatvergelijking per periode
  • Vaste journaalposten berekenen en verwerken in de administratie
  • Beantwoorden vragen TOP Finance
  • Samenstellen jaarrekening

Doordat onze retailspecialisten nauw in contact staan met de fiscalisten zorgen wij ervoor dat alle fiscale aspecten van jouw onderneming snel worden opgepakt.

AANKOOP / OVERNAME WINKEL

Het aankopen of overnemen van een winkel is misschien wel de belangrijkste beslissing in jouw leven. Zorg er daarom voor dat je alle voor- en nadelen goed in kaart hebt voordat je deze beslissing maakt. Wij adviseren jou gedurende het gehele traject. Van het bepalen van de waarde van de winkel, zoeken naar een winkel of kopers, de onderhandelingen en de juridische afwikkeling.

Interesse in onze diensten:

Neem contact op met: