Salarisadministrateur bij TINT

Spoedverzoeken, telefoontjes, e-mails. Als Salarisadministrateur zit je niet gauw stil! Naast salarisadministratie doe jij namelijk nog veel meer. Heb jij ervaring in administratie of accounting en wil je deze stap maken? Kom werken bij TINT! Lees snel verder.

Wat jij gaat doen als salarisadministrateur

Als Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de salarisverwerking én geef je advies aan de klant. Wij staan dicht bij de klant, dus ook jij zal nauw klantcontact hebben en de klant proactief gaan adviseren. Dat advies haal jij uit gesprekken, mutaties en (nieuwe) wet- en regelgeving. Zo neem jij niet alleen de salarisadministratie op je, maar word jij sparringspartner van de klant op salaris- en personeelsgebied! Complexe vraagstukken kan je altijd uitwerken met onze specialisten en juristen.

Wat breng je mee als Salarisadministrateur?

Salarisverwerking klinkt misschien niet zo spannend, maar als Salarisadministrateur doe je soms van alles tegelijk. Jij laat je dus niet gauw gek maken! Je werkt graag met salarissen en je weet goed hoe je met klanten omgaat. Daarnaast heb jij:
• Een PDL- en/of VPS-opleiding afgerond;
• Minimaal 2 jaar werkervaring op een accountants- of administratiekantoor;
• Ervaring met werken NMBRS (pre);
• Sterke communicatieve skills.

Wat bieden wij?

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk voor een salarisadministrateur: het salaris! Afhankelijk van ervaring begin je tussen de € 2.750 en € 4.250 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden we jou:
• Een leuke werkomgeving met gezellige collega’s die je graag helpen;
• 30 vakantiedagen;
• Flexibele werktijden;
• Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

Wie zijn wij?

Ons familiebedrijf zorgt voor een goede financiële administratie voor retail, transport en andere familiebedrijven. We vonden het tijd voor een frisse wind in het toch wel saaie en grijze financiële wereldje! Bij ons kan de nieuwe generatie laten zien dat ook deze branche een tintje moderner, informeler en leuker kan zijn.

Solliciteren

Pas jij goed in dit plaatje en wil je werken bij TINT? Klik dan op de button en solliciteer! We leren je graag beter kennen en zijn benieuwd naar je ambities en werkwijze.

Solliciteer