Over Tint

Vanaf 1996 zijn wij onder verschillende namen actief geweest in de financiële sector, maar vanaf 2021 gaan wij verder als TINT. In de afgelopen 25 jaren hebben wij ons ontwikkeld als het kantoor voor retailers, transport- en familiebedrijven. Daar waar ook wij een echt familiebedrijf zijn.
In 2018 was het namelijk tijd voor een frisse wind in het toch wel saaie en grijze financiële wereldje. De twee jonge ondernemers Willem en Ruud namen het stokje over bij CTB A&B. Tijd voor de nieuwe generatie om te laten zien dat ook deze branche een tintje moderner, informeler en leuker kan zijn.

Trouw in tijd

Betrouwbaar, ondernemend en persoons gericht. Dit zijn kernwaarden die bijna iedere financiële dienstverlening zich in de mond neemt. Alleen wordt dit niet verwacht van iedere ondernemer? Wij weten als geen ander dat een trouwe relatie komt in de tijd. Vanzelfsprekend is een goede basis het halve werk, maar wij zeggen liever niet dat we betrouwbaar en ondernemend zijn. Wij laten het liever zien! Een gezonde dosis nuchterheid samen met een no-nonsense mentaliteit kenmerkt ons heldere streven.

Jouw cijfers leuker en makkelijker maken, want je hoeft geen boekhouder te zijn om de volgende formules te begrijpen:

Leuker = makkelijker
Makkelijk = sneller
Sneller = tijd
Tijd = Geld

En het geld is de waardering die jij hoort te krijgen als hard werkende ondernemer.

ONZE MENSEN

Willem Janssen

EIGENAAR willem@tint.nl

Ruud Oomen

EIGENAAR ruud@tint.nl

Mike Rienstra

Administratief medewerker mike@tint.nl

Eward ten Kulve

Relatiebeheerder retail eward@tint.nl

Rob Gielen

Relatiebeheerder retail rob@tint.nl

Humphrey Janssen

Belastingadviseur humphrey@tint.nl

Vivian van der Vorst

Belastingadviseur vivian@tint.nl

Dirk-Jan van der Vliet

Relatiebeheerder dirk-jan@tint.nl

Thomas Janssen

Marketing thomas@tint.nl

Wil Oomen

Belastingadviseur wil@tint.nl
Geen foto beschikbaar

Samet Çelen

Salarisadministrateur samet@tint.nl
Geen foto beschikbaar

Sinan Altan

Administratief medewerker sinan@tint.nl

Floris

Kantoorhond

VACATURE

ADMINISTRATIEF TALENT

Werken bij TINT betekent naast goede arbeidsvoorwaarden en jouw rol als professional, vooral ook dat je jezelf kan zijn. Wij geloven dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat je met plezier werkt. Bij TINT komt je terecht in een informele en dynamische organisatie waar de lijntjes kort zijn. Op dit moment hebben wij geen specifieke vacature open staan. Daarentegen zijn wij altijd op zoek naar medewerkers. Dus lijkt het je wat om voor ons te werken, neem contact op met Willem Janssen.